Gyógyszerek, orvosságok > Elhízás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gyógyszerek, orvosságok > 10 weboldal. Kategória leírása: Ha az elhízást valóban megelőzni és gyógyítani akarjuk, nélkülözhetetlen komoly orvos segítsége. Az elhízás ellen napjainkban komoly gyógyszerek és hatékony kezelések is igénybe vehetők.

elhizas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Reductil tapasztalatok
Reductil tapasztalatok
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=3297&p4=222

Fórum - Reductil tapasztalatok. Hoxa portálja az életről ...

www.hoxa.hu
A Teronac
A Teronac
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__fogyasztoszerek__394-mit-tudtok-a- ...

Mit tudtok a TERONAC nevű fogyis gyógyszerről? Fórum az elhízásról.

www.gyakorikerdesek.hu
Klimin slim -A változókori alakformálás
Klimin slim -A változókori alakformálás
http://www.pharmax.hu/klimin-slim/

Összetevői jótékonyan befolyásolják a változókori hölgyek fehérje, zsír és szénhidrát anyagcseréjét, ezzel segítik a diéta, fogyókúra és alakformálás eredményességét.

www.pharmax.hu
Az év gyógyszere
Az év gyógyszere
http://www.weborvos.hu/cikk.php?id=94&cid=3659

A Reductil nevű, az elhízás kezelésére szolgáló készítmény nyerte el az idén az Év gyógyszere díjat. Az elismeréssel járó oklevelet és szobrot tegnap a Magyar Tudományos Akadémián adták át a szert forgalmazó Knoll Gyógyszergyár képviselőinek. A Magyar Kísérletes és Klinikai Farmakológiai Társaság elismerését negyedszerre ítélték oda.

www.weborvos.hu
Teronac
Teronac
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=1967

Tudásbázis - Mit lehet tudni a Teronac nevű "fogyis" gyógyszerről?

www.hoxa.hu
Slim Formula - egyensúly testben és lélekben
Slim Formula - egyensúly testben és lélekben
http://www.naturalvitamin.hu/t137/slim-formula---egyensuly-testben-es-lelekben

A testükkel elégedetleneket először is előnytelen alakjuk szokta izgatni, az egészségi szempontok általában csak ezután jönnek. Az ideális testsúly nemcsak a jó közérzet miatt fontos, hanem egészségünk miatt is. A Slim formula étrend-kiegészítő összetevőinél fogva hozzájárulhat a testtömegcsökkentő étrend eredményességéhez...

www.naturalvitamin.hu
Immunrendszer.com - az egészségbolt
Immunrendszer.com - az egészségbolt
http://www.immunrendszer.com

Immunrendszer.com internetes táplálékkiegészítő bolt. Célunk a vásárlóink egészségének elősegítése. Szívesen válaszolunk a kérdéseikre, és természetesen kedvező áron, akár ingyenes kiszállítással rendelhet tőlünk. Magyarországon az egyik legnagyob választék. Több ezer termék, megfelelően kategorizálva.

www.immunrendszer.com
Vitaminok webáruház
Vitaminok webáruház
http://www.vitaminok.biz

A www.vitaminok.biz webáruház elindításával azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a magyar vásárlók számára biztosítsunk egy olyan tematikus egészség-webáruházat, mely minden igényüket kiszolgálja köszönhetően a hatalmas választéknak, kedvező áraknak és szállítási időknek. Fontosnak tartjuk, hogy aki egyszer vásárolt már tőlünk, az legközelebb is tőlünk vásároljon, ennek érdekében mindent megteszünk segítőkész ügyfélszolgálatunkon keresztül és a gyors és udvarias kiszolgálás segítségével. Reméljük, hogy elnyerjük bizalmát és ránk bízza azt a feladatot, hogy az egészsége megóvásában részt vegyünk.

www.vitaminok.biz
Biorezonancia.org kezelések
Biorezonancia.org kezelések
http://biorezonancia.org

Prof Bill Nelson, a bioelektromos orvoslás és a biorezonancia kezelés területén végzett 20 éves kutatómunka során, Magyarországon fejlesztette ki. A SCIO rendszer képes arra, hogy a testben történő változásokat idejekorán felismerje, és azokatA SCIO rendszer néhány perc alatt 12.000 anyag frekvencia mintáját tesztel a páciennél.

biorezonancia.org
Biorezonanciai felmérés és kezelés Budapesten
Biorezonanciai felmérés és kezelés Budapesten
http://biorezonancia-budapest.hu

Biorezonancia Budapesten!A Biorezonancia Budapest biorezonanciás kezelései egész konkrét egészségügyi, vagy függőségi problémák megszüntetésére is alkalmas, melyeket akár az állapotfelmérés alatt találtunk meg, akár kliensünk előzetes információi alapján értesültünk róla. Biorezonancia Budapesten bárkinek megfizethető áron kellemes környezetben!

biorezonancia-budapest.hu
Oldal leírása
elhizas.wyw.hu: Elhízás katalógus. Ideális testsúly, az elhízás megelőzése. Elhízott sztárok, a kövérség előnyei, szövődmények és rizikófaktorok.
Gyűjteményünkben 273 válogatott elhízás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 273 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 5089