Ideális testsúly, testsúly - kalkulátor, optimális testsúly. > Elhízás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ideális testsúly, testsúly - kalkulátor, optimális testsúly. > 5 weboldal. Kategória leírása: Mi az ideális testsúly és hogyan számolhatjuk ki? Ha védekezni akarunk az elhízás ellen tudni kell mennyi az ideális testsúlyunk és ehhez szükségünk lehet testsúly kalkulátorokra is. Az elhízás elleni harc csak így lehet eredményes.

elhizas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Ideális testsúly kalkulátor
http://www.hazipatika.com/tools/weight

A testükkel elégedetleneket először is előnytelen alakjuk szokta izgatni, az egészségi szempontok általában csak ezután jönnek. Az ideális testsúly az egészség miatt fontos, és nem feltétlen jelent ideális alakot is.

Ideális testsúly kalkulátor
BMI kalkulátor | Vital.hu
http://www.vital.hu/?q=/themes-inter/kcal/bmi_kalkulator.htm

NORMÁL TESTSÚLY Gratulálunk, Önnek ideális a súlya, nincs szüksége fogyókúrára! Ha mégis gömbölyűbbnek találja magát itt-ott a kelleténél, azon könnyedén ...

BMI kalkulátor | Vital.hu
SanoVera - Az ideális testsúly
http://www.sanovera.com/bmi.php

A SANOVERA kft egy osztrák-magyar vállalalat, mely fontosnak tartja az együttműködést a természetgyógyászat és a kozmetika között.

SanoVera - Az ideális testsúly
A női-férfi BMI kalkulátor
http://www.pharmax.hu/obesmin-kapszula/bmi-kalkulator.html

A testtömegindex-kalkulátor segítségével megtudhatja, hogy a testsúlya ideális, vagy elhízott, esetleg túl sovány-e. Léteznek az elhízás mértékét meghatározó más számítási módok, de a táplálkozási szakemberek jelenleg ezt a számítást tartják az egyik legmegbízhatóbb módszernek.

A női-férfi BMI kalkulátor
Egészséges életmód
http://www.fittelet.hu/eletmod/cikk_5.php

Az "egészséges életmód" hallatán ma még nem mindenkinek a tudatos, pozitív szellemi beállítottság, sportolás, és természetesen a kiegyensúlyozott táplálkozás jut eszébe. Pedig az egészséges életmód garantálja az általános jó közérzet elérését és fenntartását,

Egészséges életmód
Hirdetések
Oldal leírása
elhizas.wyw.hu: Elhízás katalógus. Ideális testsúly, az elhízás megelőzése. Elhízott sztárok, a kövérség előnyei, szövődmények és rizikófaktorok.
Gyűjteményünkben 277 válogatott elhízás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 277 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 5122