Túlsúlyos gyerekek, gyerekkori elhízás > Elhízás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Túlsúlyos gyerekek, gyerekkori elhízás > 11 weboldal. Kategória leírása: A kövérség, elhízás már gyakran gyermekkorban elkezdődik.

elhizas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Kövér gyerekekről
http://www.vital.hu/themes/health/kovergyerek1.htm

Minden édesanya örül annak, ha gyermeke jól eszik. Sokszor nem is gondolják kórosnak, ha pufók kisgyermekük egyre gyorsabban szedi magára a kilókat, ...

Kövér gyerekekről
Gyermek és reklám
http://www.mnsza.hu/elhizas_program.htm

Gyermek elhízás egészségtelen élelmiszer TV reklámok miatt.

Gyermek és reklám
Gyerekkori evészavarok
http://mashogy.hu/gyerekek_evese.html

A gyermekkori elhízás � amelynek gyakorisági csúcsa 7-12 éves kor között van - többféle okra vezethető vissza. Ezek egyike a csecsemő túletetése, amely során hibás tanulási folyamat alakul ki.

Gyerekkori evészavarok
A vashiány
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0741/592458/20071010_elhizas_vashiany_uditoita ...

Az elhízott amerikai gyerekek körében aggasztóan gyakori a vashiány, ami már egyéves korra kialakulhat, később pedig súlyos tanulási és viselkedési zavarokhoz vezethet - állítják a Pediatrics c. gyermekgyógyászati szaklapban megjelent cikk szerzői.

A vashiány
A gyerekkori elhízás ellen
http://www.hirtv.hu/?tPath=/eletmod/&article_hid=118502

A kisgyerekeknél a több mozgás nem akadályozza meg az elhízást - állítják brit kutatók, akik több mint 500 négyéves gyerek segítségével próbálták bizonyítani azt a - hamisnak bizonyult - feltételezést, miszerint a kevesebb tévézés és a több mozgás önmagában megelőzheti a gyerekeknél az elhízást.

A gyerekkori elhízás ellen
Elhízás a gyerekorvos szemével
http://www.fitway.hu/index.php?module=e_tap_all&tid=31

Dr. Glázer Mária gyermekorvos mindennapi gyakorlata azt mutatja, hogy évről évre több a túlsúlyos gyerek. Az okok összetettek, de könnyen lehetne változtatni rajtuk, ha.....

Elhízás a gyerekorvos szemével
Hogyan ismerhejük fel?
http://www.paramedica.hu/200504/14_fogyokura1/index.htm

Joggal merül fel a kérdés, mikor kezdődik az elhízás folyamata, hogyan ismerhetjük fel idejekorán, mit tehetünk kezelése, de főként megelőzése érdekében. Hogyan csapódik le mindez gyermekkorban?

Hogyan ismerhejük fel?
Téli veszélyek
http://eletmod.hu/tart/rcikk/j/0/157724/1

A tél tipikusan az az évszak, amikor jobban oda kell figyelnünk gyermekeink táplálkozására.

Téli veszélyek
Kövér gyerek
http://www.informed.hu/?tPath=/eletmod/dieta/elhizas/&article_id=45249

Képzeljünk el egy normális testsúlyú gyermeket, akinek hátára kötünk egy 10 kg-os hátitáskát, és azt éjjel-nappal hordania kell! Iskolába menet, az összes tanórán, szünetben, fára mászáskor, ugrókötelezéskor. Bizony mindenütt „nehéz dolga van”. Hogy milyen fontos segíteni, és hogyan kezdhetünk neki, arról szólnak e sorok.

Kövér gyerek
Túl sok a jóból
http://eletmod.hu/tart/rcikk/j/0/109997/1

A tej- és húsfogyasztás elemzéséből kiderült, a gyerekek több mint 70%-a fogyaszt naponta egyszer vagy többször tejet, legalább ennyiszer sajtkészítményt, húsételt, húskészítményeket, beleszámítva az iskolai étkezést is. Nem kérdőjelezve meg ezen ételek szükségességét, megjegyezzük, az egészségmegőrzés szempontjából itt is fontos a mérték.

Túl sok a jóból
Egyre több az elhízott gyerek
http://fogyokurablog.hu/eletmodvaltas/egyre-tobb-az-elhizott-gyerek-magyaror ...

Egyre több az elhízott gyerek Magyarországon! ” hangzott el ma a híradóban. Olyannyira komoly a probléma, hogy a szakemberek szerint 20 év múlva nem lesz egészséges felnőtt. A kövér gyerekek száma az elmúlt 20 évben megháromszorozódott. A 10 év alatti gyermekek között minden negyedik lány és minden ötödik fiú súlyfelesleggel küzd.

Egyre több az elhízott gyerek
Hirdetések
Oldal leírása
elhizas.wyw.hu: Elhízás katalógus. Ideális testsúly, az elhízás megelőzése. Elhízott sztárok, a kövérség előnyei, szövődmények és rizikófaktorok.
Gyűjteményünkben 277 válogatott elhízás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 277 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 5122