Előítéletek, diszkrimináció > Elhízás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Előítéletek, diszkrimináció > 6 weboldal. Kategória leírása: Társadalmunkban jelentős részben a bulvár média negatív befolyásának következményeként növekednek a túlsúlyos emberek elleni diszkriminációk, hátrányos megkülönböztetések. Küzdjünk az elhízás, de ne a túlsúlyos emberek ellen.

elhizas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Kövér feleség, sovány barátnő?
http://www.hazipatika.com/articles/Kover_feleseg_sovany_baratno?aid=19990608 ...

A kövérség ugyanis az előítéletek szerint a gyenge akarat, a puhányság, a testi-lelki gyengeség szimbólumaként él manapság a mindennapi gondolkodásban. Ezek igazságtalan előítéletek, hamisak és gonoszak, hiszen a kövér emberek nemigen tehetnek súlyukról... Esetleg genetikai adottságok, neveltetésük lehet ennek oka. Másoknál lelki sérülésekre adott tudattalan védekezés az evés, nem pedig a gyenge akarat következménye.

Kövér feleség, sovány barátnő?
Hátrányban a kövérek
http://www.vilaggazdasag.hu/index.php?apps=cikk&cikk=174025

A túlsúlyos nőknek kétszer nehezebb az elhelyezkedés bizonyos munkakörökben, mint a vékonyabbaknak. Többek között ez is kiderült a Tárki hétfőn napvilágra került felméréséből.

Hátrányban a kövérek
A kövér embert folyton csesztetik
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=306201

A túlsúlyosakkal szembeni diszkrimináció napjainkra olyan elterjedté vált az Egyesült Államokban, akár a faji megkülönböztetés - állította egy tudományos folyóiratban megjelent tanulmány.

A kövér embert folyton csesztetik
A kövéreket is lekezelik
http://www.origo.hu/itthon/20070518akoverekkel.html

Nem nyújtottak nekik kezet, elvétve köszöntek nekik előre, és az állás megszerzésére is kicsi esélyük volt - egy kutatás szerint Magyarországon nemcsak a romákat, hanem a túlsúlyos embereket se vennék fel szívesen eladónak. Az [origo] magát kövérnek beállító munkatársa se kapott visszahívást egy álláshirdetőtől. Külföldön már azt is kiszámolták, hogy ha valaki felszed néhány kilót, akkor mennyivel csökken a fizetése.

A kövéreket is lekezelik
Lóröntgenre a kövérekkel!
http://eletmod.transindex.ro/?hir=8566

A Kövérek Polgárjogaiért és Önbecsülésének Megmentéséért (Graco) nevű szervezet elnöke szerint a kövéreket már amúgy is komoly előítéletekkel fogadják, ezért az a tény, hogy az orvosi vizsgálatok során állati sorba helyezik őket, nem feltétlenül segíti önbecsülésüket.

Lóröntgenre a kövérekkel!
Megfizetnek a kövérek
http://sj.acts.hu/index.php/2007/08/17/megfizetnek-a-koverek-es-a-dohanyosok ...

Az indianai Clarian Health kórház dolgozóira $5 sarcot vetnek ki, ha bagóznak, ill. $30-t, ha túlsúlyosak, vagy nem megfelelő a koleszterin szintjük vagy a vérnyomásuk.

Megfizetnek a kövérek
Hirdetések
Oldal leírása
elhizas.wyw.hu: Elhízás katalógus. Ideális testsúly, az elhízás megelőzése. Elhízott sztárok, a kövérség előnyei, szövődmények és rizikófaktorok.
Gyűjteményünkben 277 válogatott elhízás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 277 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 5122